Ajankohtaista

×

Virheviesti

  • Warning: A non-numeric value encountered funktiossa bootstrap_pager() (rivi 45 tiedostossa /var/www/vhosts/lppairport.fi/httpdocs/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/pager.func.php).
  • Warning: A non-numeric value encountered funktiossa bootstrap_pager() (rivi 51 tiedostossa /var/www/vhosts/lppairport.fi/httpdocs/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/pager.func.php).

Ryanair aloittaa Ateenan lennot Lappeenrannan lentokentältä

Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair palaa Lappeenrantaan ja aloittaa viikoittaiset lennot Ateenaan keväällä.

Kreikan pääkaupunki Ateena on maan suurin kaupunki, jossa asukkaita on noin 4,2 miljoonaa. Noin 40 prosenttia maan väestöstä asuu Ateenan alueella. Ryanairilla on kattavat jatkoyhteydet Ateenasta useille Kreikan saarille sekä muihin Euroopan kohteisiin. 

suomi

Ohjeistusta dronen lennättämisestä

Lappeenrannan lentoaseman läheisyydessä lennättämisestä on sovittava etukäteen, mikäli haluat lennättää kauko-ohjattua ilma-alusta tai lennokkia alle viiden kilometrin etäisyydellä kiitotiestä tai yli 50 metrin korkeudella.

Yli viiden kilometrin päässä kiitotiestä lähialueella voit lennättää ilman erillistä lupaa ylimmillään 50 metrin korkeuteen. Luvan kanssa voit lennättää ylimmillään 150m, mikäli erikseen ei ole muuta sovittu.

Lappeenrannassa lähialue ulottuu kiitotien suunnassa noin 20 kilometrin ja sivusuunnassa noin 13 kilometrin lentoasemaa ympäröivään maastoon.

suomi

Eija Joro Lappeenrannan Lentoasema Oy:n uudeksi toimitusjohtaksi

Eija Joro Lappeenrannan Lentoasema Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Eija Joro on valittu Lappeenrannan Lentoasema Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Eija Jorolla on yli 20 vuoden kokemus lentoalalta. Hän aloittaa toimitusjohtajana 1.11.2016, mutta tutustuu jo sitä ennen tehtäviin lentoaseman päällikön, oman toimensa ohella toimitusjohtajana toimineen Petteri Lehden kanssa.

suomi

Liikenne- ja viestintäministeriö myönsi Lappeenrannan Lentoasema Oy:lle miljoonan euron avustuksen

Liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt Lappeenrannan Lentoasema Oy:lle miljoonan euron avustuksen. Avustus on myönnetty kuluvalle vuodelle (2016), mutta sitä voidaan käyttää myös kahtena seuraavana vuonna siirtomäärärahan tavoin.

Lappeenrannan Lentoasema Oy saa heti käyttöönsä noin 300 000 euron osuuden avustuksesta. Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Petteri Lehden mukaan tätä osuutta avustuksesta käytetään muun muassa turvatarkastusten, lennonjohdon sekä palo- ja pelastustoiminnan toteuttamiseen.

suomi